skargardsliv.blogg.se

Long time no see...

Publicerad 2013-10-27 00:13:00 i Allmänt,

Borde nog döpa om denna blogg till resedagboken, det tycks endast vara när vi är bortrest som jag uppdaterar. Kan bjuda på lite bilder sen sist iaf.
Jag har kommit igång med träningen igen och det känns oerhört bra. Efter ett besök hos massören i fredags fick jag fint formbesked att mina ryggmuskler som jag haft problem med hela våren tycks nu jobba av sig själva igen tack vare träningen.
Jag firade det med en löprunda och även den kändes riktigt bra. Peppade om något! :) Bilden ovan är från dagens gympass, är nöjd med vad jag åstadkommit hittills med min kropp på 5 månader och känner mig väldigt peppad att hålla i träningen 3 dagar/veckan.
Vi har monterat in en riktig köksfläkt idag istället för vår gamla med kolfilter, vilken skillnad att laga mat med en välfungerande fläkt!
Avrundade denna kväll med en "Lennart", ni får googla för innehåll, god var den iaf :).

Livets goda

Publicerad 2013-10-03 14:30:00 i Allmänt,

Njuter allt jag kan de sista dagarna. Att de är kyla som väntar på en hemma är inget jag vill tänka på nu.

Potami waterfalls..

Publicerad 2013-10-02 15:16:28 i Allmänt,

Vi tog bilen till vad som skulle vara sandstranden imorse. Det var en stenstrand med en halvmeters remsa med sand. Eftersom vi då kände att vi lika gärna skulle kunna åka hem och lägga oss på vår strand gratis ist för att betala för solsäng för samma typ av strand så åkte vi rakt över hela ön till Potami vattenfallen. När jag ser vattenfall på tex filmer eller någon urdålig reklam för schampo(tror det var Respons som körde med sån ett tag), så har jag alltid tänkt att någon gång vill jag också få uppleva ett äkta vattenfall. Här kommer ett kollage från våran fantastiska utflykt, och just nu tror jag vi struntar i att återvända till Sverige ;).

On the road..

Publicerad 2013-10-01 21:00:14 i Allmänt,

Idag tog vi bilen och styrde kosan mot Samos. Det småduggade men inte så att det kändes värt att ta fram paraplyet(jag hade packat med det eftersom vi före avresa sett att det skulle regna nån dag), så vi strosade runt där i regnet. Men Samos som stad kändes inte som något sevärt ställe. Kan inte säga att duggregnet påverkade omdömet, utan affärerna var inget å ha (antingen dollarstore krimskrams eller märkes boutique), inget mysigt fik som man fick lust att slå sig ned vid heller under regnet(regn som brukar vara det ultimata fikavädret annars). Nej, platt fall med Samos. Hade förväntat mig lite mera Rethymnon stuk med lite mer kända märkeskedjor som tex Zara, eller mysiga krimskrams butiker/smyckesbutiker åtminstone, inget allt eller inget. Våran räser har ni här ;)
Imorgon ska vi ta oss iväg till vad som sägs ska vara en väldigt fin sandstrand (vi har bara stenstrand nedanför oss), så förhoppningsvis blir det en positiv upplevelse iaf :). Vi bor 3 km avsides så det blir tyvärr inte att man småstrosar hela tiden som vi gjorde på Fuerteventura iom att vi har mkt nedförs-/uppförsbacke. Så man blir tyvärr lätt uttråkad om kvällarna. Känns som att vi vart här i en vecka redan fast det bara gått tre dagar. Men vi ska fortsätta att njuta av våra dagar som är kvar :). Avrundar med utsikten från min löprunda som jag fick till idag.

Om

Min profilbild

Sandra

~ familj, vänner, resor, hemmet, inredning och havet är det som ligger mig närmast hjärtat ~

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela