skargardsliv.blogg.se

Have a little faith in me...

Publicerad 2012-09-27 18:45:26 i Allmänt,

Jag hade tänkt att jag skulle fått till ett inlägg redan i måndags, men det blir inte alltid som man tänkt sig har jag börjat inse nu, det finns ju så mycket annat i livet som går före nu än att hamna framför datorn.. Tänkte att jag skulle få upp lite bilder från huset så jag får lite "före"-bilder att lägga till arkivet och mina delge er mina små planer.. men det inlägget blir inte idag för jag sitter på P´s dator nu och har inte min mobilsladd med mig... det kanske kan bli till imorgon ist.

Däremot hade vi nyss ett av våra "film"-moment som vi så ofta har, när det känns som att vårat liv är som taget ur en film. I kvällens "avsnitt" så höll P på att baka en äppelpaj, mitt i bakandet så börjar vi pussas(vilket vi iofs gör var och varannan minut, vi kan knappt mötas utan att vi måste röra vid varandra), och rätt var det är så står vi och dansar tryckare i köket, pussas och i bakgrunden spelas låten "Have a little faith in me", tror att det var Jewel som sjöng den versionen vi hade... Ett typiskt "filmklipp", eller en helt vanlig torsdagskväll hemma hos oss.

I love it ♥

Livet är här och nu...

Publicerad 2012-09-23 18:13:04 i Allmänt,

Vad vore väl en nystart i livet om inte en ny blogg skulle få komma till världens tillsammans med den och föra våran historia med sig, vårat liv som hittills känts som taget ur en film... Våran egna film, härifrån och mot framtiden.. Tillsammans hand i hand... Så iom mitt kommande liv ute på skäret känner jag en stark lust att dokumentera och delge er mina tankar och funderingar kring de små och stora projekt jag drömmer om att få förverkliga där ute.
 
Välkomna kära vänner, nu börjar vår resa ♥
 
Ps. Jag kan meddela att huset kommer att plockas bort från mäklaren för försäljning enligt herrn. ds

Om

Min profilbild

Sandra

~ familj, vänner, resor, hemmet, inredning och havet är det som ligger mig närmast hjärtat ~

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela