skargardsliv.blogg.se

Penseln är en god vän till mig ..

Publicerad 2013-02-28 17:58:33 i Allmänt,

Och vi hänger ihop med varandra allt oftare. Senaste projektet blev skänken i köket. Har velat måla om den sen dag ett för att den skulle smälta in bättre med resten i köket... Det går framåt med projekten :).
Och innan jag gick in å målade satt jag på altanen i solen och hade det gott.

Så blev äntligen vår trapp klar...

Publicerad 2013-02-24 20:54:00 i Allmänt,

och här har ni det slutliga resultatet :). Vi köpte golvfärg, trappstegsmattorna beställde jag från Ellos med 40% rabatt, men repet fanns kvar sedan P satt upp sånt runt altanen ist för räcke runt den, och det passade perfekt i vår hall ist för den klumpiga ledstången i oljad (ful)furu. P har ju gjort upp en tidsplan a'la arga snickaren där trappen fanns med på februari/mars tidsplan, så "check" på det, än så länge ligger vi i fas ;)

En ensamvarg kan ändå sakna sin flock...

Publicerad 2013-02-24 07:56:00 i Allmänt,

Något som jag tänkt på under veckan är att jag saknar att ha ett tjejgäng att tillhöra. Ett gäng som man träffar en kväll i månaden, turas om att bjuda på något gott och surra bort kvällen med. Det känns väldigt svårt att komma in något sådant nu på "äldre" dagar, det ska ju vara ett gäng man hängt ihop med länge. Men det är något jag känt att jag saknar... Jag får vara glad om jag lyckas styra ihop en fika varann vecka ens med någon.

A men inte B...

Publicerad 2013-02-22 23:29:00 i Allmänt,

Min karl är då lite lustig, men också väldigt charmig. Igår när han stod och lagade mat säger han plötsligt: Idag har jag gjort en sak! *med nöjd min*. Jaha? säger jag. Han: Ja, fast det kommer säkert inte med. Men kanske, för jag skrev en bra motivering! Jag: Jaha?! Han: En kärleksfull motivering, jag har önskat en låt på p3... Så nu lär jag lyssna på p3 varje morgon ifall P blir uppringd före 07 med sin kärleksfulla motivering och önskelåt ;)... Ikväll har jag roat mig med å måla trappen en första omgång. När jag kliver in i sovrummet (där karl och katt fått hålla till) utbrister han: Jag har beställt nått nu! Jaha?! Ja, nått fint till du fyller år. En present... Jag skrattar inombords, trodde aldrig jag skulle träffa på någon som är sämre än mig på att hålla en plan/present hemlig för att jag ser så mkt framemot å få ge den, men han är minsann värre än mig, haha!

Det går fort i svängarna här..

Publicerad 2013-02-17 15:44:20 i Allmänt,

Vi har redan hunnit ändra tankarna på varit uterum med marintema till att det istället ska bli mer orientaliskt med en massa färg... tänker mig gardiner i olika färger, ljus och ljuslyktor i olika färger.... Välkommen till en hint av Indien :).. (Lena jag lär komma in till dig och handla).

Det farliga med att...

Publicerad 2013-02-17 13:23:00 i Allmänt,

skriva från mobilen är att ett enda feltryck krävs för att ett helt inlägg ska försvinna(vilket såklart hände nyss). Idag "firar" vi iaf att vi vart ihop i 6 månader, och genom ett sms från farmor imorse vart jag påmind om att det även är min namnsdag idag. Hittills har vi spenderat dagen (som också är vår sista då vi åker tidigt imorgon bitti, 05:45 kommer vi bli upphämtade) med att besöka marknaden, där köpte vi enbart en munk, mkt god sådan, sen traskade vi hemåt igen och nu ligger vi vid poolen. Inte ett moln på himlen, knappt någon vind och alldeles perfekt värme... Det hettar, men är inte outhärdligt. Till kvällen ska vi ut och äta grillat. Tidigare i veckan har vi ätit italienskt, kinesiskt, amerikanskt och mexikanskt. Lite av varje med andra ord. En alldeles underbar vecka har vi haft. Men man längtar ändå hem till sitt, drygt att behöva gå och handla varje dag, svårare att variera med maten när man inte vill äta ute varje måltid, och jag har verkligen LÄNGTAT efter att få äta fruktsallad när jag kommer hem :)
Kortspel har vi blivit duktiga på iaf ☆

Man ska inte klaga...

Publicerad 2013-02-13 13:53:04 i Allmänt,

Men det kunde gärna få blåsa mindre. De sa på bussen från flygplatsen att det blåser ovanligt mycket just nu. Det är precis som med sommaren hemma i Sverige, när det är lä är det jäkligt varmt, men när det blåser - ja då känns det att det blåser. Tror dock att min rygg och axlar är rätt glad över att det inte är sån tryckande sol idag, vi hade nämligen inte smort in oss innan vi gick ut på upptäcktsfärd igår då solen inte var framme, men allt eftersom vi gick och solen kom fram blev resultatet detta... Mindre tjusigt...

Jag borde skämmas...

Publicerad 2013-02-12 17:04:00 i Allmänt,

över den extremt dåliga uppdateringen på det här bygget... Men jag kan bjuda på lite bilder från vår lilla get-to-know-eachother vandring idag(ja vi lärde alltså känna byn och inte varandra) :).
Jag njuter av varje sekund, under vår promenad längs stranden diskuterade vi hur vi vill göra i ordning uterummet, båda vill vi ha marintema där med rött, vitt och marinblått, jag vill köpa lerkrukor som jag kan måla själv i marintema att ha vid trappen, hörnskåpet efter P's farmor ska jag få måla vitt så kan vi flytta in det i köket igen och använda som barskåp samt förvaring av kokböcker.
Vi skulle vilja göra i ordning en grillstation på altanen med gasolgrill så kan den som grillar vara med och social ist för att vara förvisad ut på gräsmattan och lite utanför. En grillstation med avlastningsyta etc. Nu ligger vi vid poolen och pratar om vilken färg vi vill måla huset i.
Livet <3

Om

Min profilbild

Sandra

~ familj, vänner, resor, hemmet, inredning och havet är det som ligger mig närmast hjärtat ~

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela