skargardsliv.blogg.se

Helgen, I love you!

Publicerad 2013-05-26 15:39:00 i Allmänt,

Vilken underbar helg det är. Inledde dagen med en kombinerad pw/löpar tur och insåg att det var gå bingo i byn. Mysigt! Fick mig att tänka tillbaka på när jag växte upp och det varje söndag var gå bingo. Vi gick nog nästan varje söndag. Och jag är glad över att bo i en by där man hejar på alla man möter när man promenerar, fast man aldrig sett varandra förut, det blir så mkt trevligare. Jag vart så glad över att det kändes så bra att ha kommit igång med mina promenader igen att jag inte kunde sluta le. Kortet är det jag tog som jag såg "minst glad" ut på, de andra såg jag ut som om jag lyckats rymma från psyket på pga min glada nuna så de jag mötte måste ha trott att jag led av något. Diagnos - Glädje.
Efter min promenad betade jag av ett av mina projekt idag - att klippa ned buskarna framför vardagsrumsfönstret, så de kommer åt bättre när de ska byta vår fasad (och sen vill vi nog fixa något finare än grönt buskage där). Blomlådan dök upp bakom buskaget.
Sen fortsatte jag min rensning genom att klippa bort sly på tomten. Inget får skymma min vackra utsikt :). Därefter sådde vi ny gräsmatta vid garaget, blir nog riktigt fint när det växt på sig.
Och att hänga tvätt utomhus istället för att slänga in det i torktumlaren - det är sommar för mig.
Nu har jag placerat mig nere på klipporna, med en sommardrink, en söndags eftermiddag - bara för att jag kan. Vad vore livet, om inte till för att njutas av!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

~ familj, vänner, resor, hemmet, inredning och havet är det som ligger mig närmast hjärtat ~

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela