skargardsliv.blogg.se

Den morgonen...

Publicerad 2013-05-01 13:05:00 i Allmänt,

Började morgonen med att ta med mig en kopp te och sätta mig på klipporna, kvart i sju var klockan. Kan tänka mig att mina bilder(som jag lägger upp på instagram/bloggen) ibland ser tillgjorda ut, vem tar med sig en kopp te och sätter sig vid stranden så tidigt på morgonen? kan säkert någon tänka/undra ibland. Men det är precis så/sådan det/ jag är.
Inget är så rogivande som vatten för mig. Sedan väldigt länge tillbaka har jag velat bo vid havet, så det är verkligen en dröm som gått i uppfyllelse för mig nu, och jag tar vara på allt jag kan. Under min morgon fika fick jag sällskap av herr svan.
Lite lustigt, för sist jag hade med kameran ut och knäppte ut över havet vart jag så till mig över ett svanpar som kom nära att jag glömde ändra inställningarna på kameran så närbilderna blev inte som jag tänkt mig. Grämjde mig lite över min miss, men blev ju på min vakt när de först kom att de kanske skulle vara elaka och attackera mig så vem hann tänka på fotoinställningar då. Idag kom herr svan ensam farandes i full fart mot mig direkt när jag kom ned mot stranden. Funderade först om fru svan låg någonstans i närheten så han tänkte skydda henne men hon syntes inte till, så denna gång hann jag ändra inställningarna lite. Han gjorde mig bönhörd :). Gick in efter ett tag och lade mig med kläderna på under täcket för att vila bara för en liten stund tänkte jag, vips så vaknade vi och kl var 10. Efter frukosten tog jag tag i projektet att slipa altanen på baksidan. Nöjd när det var gjort och jag kan stryka det från vår "att göra lista", nu kan den oljas sen när fasadbytet är klart.
I lördags när vi var till Birsta så köpte jag en tomatplanta på Ikea, och den har trivts bra i köksfönstret under dessa dagar för nu har flertalet blivit röda :). Lite förkallt ännu om nätterna att kunna ha den i växthuset i uterummet så den får bo inne ett litet tag till.
P håller på att rensa i vedbon bland alla krukor och hittade dessa maffiga muggar som jag fastnade för direkt. Lite väl tunga att dricka ur, men att använda som kruka till nån krydda tror jag de kommer passa utmärkta till, eller lägga flingsalt/kolor/cocktailtomater i att ställa fram på bordet, ja till nästan vad som helst :).
Nu ligger jag ute i solen och tar igen mig lite, kl är bara strax efter 13 men ändå känns det som jag hunnit med mkt, skönt! En fortsatt fin första maj önskar jag er :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra

~ familj, vänner, resor, hemmet, inredning och havet är det som ligger mig närmast hjärtat ~

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela